Even voorstellen….

Hieronder stellen onze gastvrouwen zich graag aan je voor:

 

Wendy

Ik ben Wendy Hodenius. Ik woon met mijn gezin (man en drie kinderen en onze hond) in Grave. Sinds december ben ik werkzaam in Het Wapen van Reek. Mijn binding met Reek is dat mijn ouders er wonen. Ik ben altijd werkzaam geweest in de horeca en detailhandel.  Werken in Het Wapen van Reek bevalt me prima, er is altijd wel iets te doen en ik ontmoet een heleboel gezellige mensen. Ik kan me ook geen betere collega’s wensen dan Hannie, Anouk, Lia en Willy. We vullen elkaar aan, en ruilen van diensten is nooit een probleem. Ik heb nog een hoop te leren van Hannie maar dat komt vast wel goed.

Hannie

Hoi, ik ben Hannie Ermers. Sjaak en ik wonen in Overlangel, we hebben 2 zonen en een dochter en 1 kleinzoon. We worden dit jaar weer 2x Opa en Oma, da’s echt genieten. We hebben één vaste dag in de week dat we oppassen op onze kleinkinderen. We hebben altijd een boerderij gehad maar zijn al heel wat jaartjes gestopt met de boerderij. Ik had toen altijd oppaskinderen bij ons op de boerderij.

Ik zag de vacature als Gastvrouw bij de Dorpshuizen voorbij komen en dat leek me heel leuk. Heb er nooit geen spijt van gehad dat ik toen heb gesolliciteerd. De meeste mensen kennen mij al van “Het Wapen” waar ik al enkele jaren met heel veel plezier werk. We hebben een paar rumoerige jaren achter de rug in het Dorpshuis  maar gelukkig mogen we weer volop werken. Ik heb 2 lieve nieuwe collega’s en Lia en met Willy als vrijwilliger erbij zijn we een fijn team. Ook zijn we blij met het nieuwe bestuur. Ik hoop nog heel wat jaartjes in “Het Wapen” te mogen werken.

Anouk

Er is mij gevraagd iets over mezelf te vertellen, dus bij deze: ik ben Anouk, 28 lentes jong.  Geboren en getogen in Oss, maar toch een wereldmens. Ik heb kunst gestudeerd in Nederland, Schilder/decoratietechniek & Glas in lood. Ook Glasblazen & keramiek in Gent (België) en daar blijven hangen voor 8 jaar. Maar Nederland is toch een mooi land met veel liefde, vrienden en familie wat ik te lang had gemist. Ik ben gaan wonen in Schaijk, en kwam terecht bij Het Wapen van Reek en de Phoenix waar ik nu geniet van de dorpse samenhorigheid.

Lia

Mijn naam is Lia Albers, 60 jaar en woon alweer heel wat jaartjes samen met Mari in Schaijk. Wij zijn de trotse ouders van 3 kinderen en 2 schattige kleinkinderen. Zelf hebben wij een bouwbedrijf waar ik de gedeeltelijke boekhouding van bijhoudt. Ik ben graag altijd actief bezig, mijn hobby’s zijn: Tennis, Zumba, gym, wandelen en werk graag in onze tuin. En natuurlijk ook af en toe op onze kleinkinderen passen. In 2012 ben ik bij de Dorpshuizen begonnen en sindsdien werk ik in Reek en Zeeland (De Garf) als oproepkracht. Omgaan met mensen vind ik heel fijn, vooral om het ze naar hun zin te maken en uiteraard hoort daar ook een praatje bij.