Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

7 dec. 2022: André het Astronautje

7 december 2022 @ 3:00 pm - 5:00 pm

Het Theaterspoor loopt woensdag 7 december door Reek. In het Wapen van Reek speelt Klein Amsterdam Producties om 15.00 uur de voorstelling ‘André het Astronautje’, voor kinderen vanaf 4 jaar en hun (groot)ouders.

Hoe word je een goede astronaut? Moet je weten waar de planeten staan? En hoe kom je daar eigenlijk, in de ruimte?

In ‘André het Astronautje’ onderzoekt een kleine jongen deze vragen vanachter zijn computer.onderzoekt een kleine jongen deze vragen vanachter zijn computer. Met behulp van het internet leert hij alles wat hij moet weten over de ruimte en bereidt hij zich voor op zijn reis naar de maan. Hij is druk in de weer op Aardbol.com. Hij zoekt en klikt en het ene na het andere pakket wordt bezorgd. Uit één doos haalt hij de aarde, uit een volgende de loeihete zon. Het zonnestelsel ontstaat in vloeiende bewegingen, ondersteund door prachtige muziek. Objecten worden magisch mooi. De jongen bouwt en repareert, zo reist hij uiteindelijk met een zelfgebouwde raket naar de maan. Eenmaal op de maan gaat hij op onderzoek uit en doet een bijzondere ontdekking.

In deze solovoorstelling, met o.a. de stem van André Kuipers bijgestaan door unieke soundscapes van componist en muziekkunstenaar Daan van West, maken de kinderen op speelse wijze kennis met de ruimtevaart, het leven als astronaut én met onze kwetsbare planeet.

‘André het Astronautje’ staat in Het Wapen van Reek, Nieuw Heytmorgen 20 te Reek. Meer informatie over deze voorstelling en kaartverkoop is te vinden op www.theaterspoor.nl.

Gegevens

Datum:
7 december 2022
Tijd:
3:00 pm - 5:00 pm