RUIMTE RESERVEREN

De ruimtes in Het Wapen van Reek

Het Wapen van Reek beschikt over diverse ruimtes. Deze worden hier beschreven.
De tarieven zijn inclusief btw, gas, elektriciteit en schoonmaak.

Wij bieden ook diverse mogelijkheden wat betreft catering en theatertechniek (geluid en licht). Al dan niet in samenwerking met andere partijen.

Het is goed te weten dat voor verenigingen en scholen die in de gemeente Maashorst gevestigd zijn, een speciaal verenigingstarief geldt.

Grote zaal met podium

330 m²
Verenigingen / scholen: € 17,40 per uur
Bedrijven / gemeente: € 46,20 per uur

De grote zaal (200 m²) is voorzien van een podium (totaal samen 330 m²). Deze zaal is volledig naar wens in te delen door het gebruik van verplaatsbare wanden, tafels en stoelen. De zaal is bijzonder geschikt voor culturele voorstellingen en bijeenkomsten.
De grote zaal is voorzien van een professionele geluid- en lichtinstallatie en vaste beamer met scherm. Afhankelijk van uw wensen kan de zaal ingericht worden met alleen stoelen (200 plaatsen) of tafels en stoelen (150 plaatsen) of met sta-tafels (ruim 600 personen).
Het podium heeft een functionele oppervlakte van 10 m breed x 8 m diep en de hoogte ten opzichte van de zaal is 0,8 m. Men heeft de keuze uit een zwart of wit achterdoek. De toneelgordijnen kunnen aan de voorkant automatisch worden geopend. Aan de achterkant van het podium is er de mogelijkheid om vanuit een vrachtwagen, op hoogte, te laden en te lossen. Aan de zijkant van het podium kan men via een trap naar de kelder, waar zich de kleedruimte bevindt. Aan de achterkant van het podium kan men ook via een lift of het trappenhuis naar de foyer, kelder of 1e verdieping.
Het podium maakt onderdeel uit van zaal, maar kan in overleg, voor bijvoorbeeld repetities, ook apart worden geboekt. Het podium heeft een totale oppervlakte van 130 m².
Op verzoek kan een technicus worden ingehuurd om het evenement goed te begeleiden.

Grote zaal

200 m²

Verenigingen / scholen: € 11,90 per uur
Bedrijven / gemeente: € 32,85 per uur

De grote zaal (200 m²) is volledig naar wens in te delen door het gebruik van verplaatsbare wanden, tafels en stoelen.
De zaal is bijzonder geschikt voor culturele voorstellingen en bijeenkomsten.
De zaal is voorzien van professionele licht- en geluidinstallatie. Op verzoek kan een technicus worden ingehuurd om het evenement goed te begeleiden.

Spreekkamer

29 m²
Verenigingen / scholen: € 7,20 per uur
Bedrijven / gemeente: € 17,20 per uur

De spreekkamer (29 m²) leent zich uitstekend voor kleinschalige vergaderingen, cursussen en presentaties. De zeer stijlvol ingerichte ruimte heeft een vaste inrichting en is geschikt voor bijeenkomsten tot maximaal 12 personen. Men kan gebruik maken van een mobiele beamer.

Soos

35 m²
Verenigingen / scholen: € 7,20 per uur
Bedrijven / gemeente: € 17,20 per uur

De Soos (35 m²) bevindt zich op de begane grond naast de grote zaal en leent zich uitstekend voor kleinschalige vergaderingen, cursussen en presentaties. De zaal met stoelen biedt ruimte aan maximaal 30 personen en met tafels en stoelen aan maximaal 20 personen. Men kan gebruik maken van een mobiele beamer.

Foyer beneden

254 m²
Verenigingen / scholen: € 11,90 per uur
Bedrijven / gemeente: € 32,85 per uur

De foyer (254 m²) is de ontvangstruimte van Het Wapen van Reek en bevindt zich op de begane grond. De foyer is volledig naar wens in te delen door het gebruik van verplaatsbare wanden, tafels en stoelen. Ook de grote bar maakt deel uit van de foyer en deze leent zich dan ook uitstekend voor ontvangsten, recepties en etentjes. Verder is de foyer door iedereen te gebruiken om samen te komen, een kopje koffie of een drankje te drinken of om gezellig te kaarten.

Foyer boven

260 m²

Exposities en bijeenkomsten € 107,40 per dag

Deze foyer (260 m²) bevindt zich op de eerste verdieping en is zowel toegankelijk met de grote trap als met de lift. Er staan maar liefst 3 vaste biljarts en een poolbiljart, waar zowel overdag als ’s avonds gebruik van kan worden gemaakt. Ook beschikt deze foyer over een kleine bar, die bij evenementen gebruikt kan worden. Verder is de ruimte geschikt voor exposities en bijeenkomsten.

Kleine vergaderruimte

18 m²
Verenigingen / scholen: € 7,20 per uur
Bedrijven / gemeente: € 17,20 per uur

Deze ruimte is ook per jaar te huren. We gaan hierover graag met u in gesprek.

De kleine vergaderruimte (18 m²) is te vinden op de eerste verdieping en is afgescheiden van de foyer boven. De ruimte leent zich prima voor kleinschalige vergaderingen, cursussen of kantoorruimte.

Muziekzaal

108 m²
Verenigingen / scholen: € 8,00 per uur
Bedrijven / gemeente: € 18,40 per uur

De Muziekzaal (108 m²) is een speciale zaal in het Wapen van Reek. Door de 'doos in doos'-constructie is de zaal geluidsdicht en daardoor uitermate geschikt voor onze muzikale gebruikers. Uiteraard is deze zaal ook geschikt als vergaderruimte of cursusruimte en kan men gebruik maken van de mobiele beamer.
De muziekzaal bevindt zich op de 1e verdieping en is via de trap of lift bereikbaar.

Cursuszaal

47 m²
Verenigingen / scholen: € 7,20 per uur
Bedrijven / gemeente: € 17,20 per uur

De cursuszaal (47 m²) is zeer geschikt als vergaderruimte, voor cursussen en kleine bijeenkomsten. De zaal biedt met alleen stoelen ruimte aan maximaal 35 personen en met stoelen en tafels aan maximaal 25 personen. Men kan gebruik maken van een mobiele beamer. De cursuszaal bevindt zich op de eerste verdieping en is via de trap of de lift bereikbaar.

Kelder (kleedruimte)

60 m²

Verenigingen / scholen: € 7,20 per uur
Bedrijven / gemeente: € 17,20 per uur

De kelder (60 m²) is te vinden onder het podium en is zowel per trap als per lift toegankelijk. Uiteraard zijn hier geen ramen aanwezig. De ruimte is te gebruiken als kleedkamer en is voorzien van eigen toiletten, douche en 2 wastafels met spiegel. Naast de functie als kleedruimte zijn er ook andere gebruiksmogelijkheden. Te denken valt aan activiteiten voor kleine groepen op het gebied van dans, gym, yoga en cursussen.

En verder

We hebben een aantal ruimten die vast te huur zijn. Je bent dan deze enige gebruiker van deze ruimte en betaalt een huurbedrag per m²/per maand. Momenteel is één van deze ruimten beschikbaar. Heb je interesse? Neem dan contact op met het bestuur via