ONZE GEBRUIKERS

37 gebruikers organiseren uiteenlopende activiteiten voor jong en oud in Het Wapen van Reek. Van het maken van muziek en toneel, zang en yoga tot aan het spelen van biljart, dans en vergaderen.

De evenementencommissie zorgt met veel activiteiten voor een bloeiend evenementenprogramma. Ze organiseren de Reekse Quiz, de bierproefavond, het kermismatinee, de intocht van Sint en een wintermarkt. Tijdens Carnaval bouwen de Kêleströpers het Wapen om tot een bruisende feestzaal compleet met bruine kroeg. Stichting Theaterspoor organiseert in het Wapen met regelmaat theatervoorstellingen voor de jeugd. Wist je dat ook het Nederlands kampioenschap puzzelen in het Wapen wordt gespeeld?

Het Wapen heeft drie vaste gebruikers. Zij huren ieder een eigen ruimte. Dit zijn Zorgcoöperatie Reek, Uitvaartzorg Van Tilburg en Geldmaat.

Tot slot weten bedrijven, instellingen en particulieren het Wapen te vinden voor het organiseren van vergaderingen, evenementen, theatervoorstellingen, lunches, koffietafels of een warm buffet.

Wil je meer weten over onze vaste gebruikers? Kijk dan eens op hun site of facebookpagina.

Verenigingen

Bedrijven en instellingen