Laden Evenementen

« Alle Evenementen

4 jun 2023: Kermis

4 juni @ 2:00 pm - 7:00 pm

Gezellige muziek optredens tijdens de Reekse Kermis

In het eerste weekend van juni strijkt de kermis neer in Reek. De jeugd zal zich kunnen vermaken in de botsauto’s, draaimolen of bij de schiettent. Vanaf 14:00 is het terras van het Wapen van Reek geopend en kan er genoten worden van Live Muziek optredens.

Purple & Blue

De Band van Muziekvereniging Semper Crescendo heeft na twee succesvolle optredens bij de pronkzitting het repertoire uitgebreid en staat te popelen om dit te laten horen tijdens de kermis.
Zang: Julia Verstegen, Eva Verstegen en Saar Koenen.
Drums/percussie: Tom Verstegen en Sebastiaan Bossers
Piano: Joran van Poppelen
(Bas)gitaar: Tim Koenen en Koen Ruijs

Mini Party

DJ Bert bouwt met zijn miniparty gegarandeerd een gezellig feest tijdens de Kermis. Met de meest foute 70’s en 80’s hits gaan de voetjes van de vloer en kan niemand stil blijven zitten. Het wordt een groot feest van herkenning, met de ene bekende klassieker na de andere. Verzoeknummer zijn uiteraard geen probleem voor deze feest DJ.

Reekse Quiz

Uiteraard is er voor de deelnemende teams aan de Reekse Quiz nog een belangrijke reden om zondagmiddag naar het terras van Het Wapen van Reek te komen. Rond 16:00u zal de uitslag van de Reekse Quiz 2023 bekend gemaakt worden. Welk team zal dit jaar deze eretitel krijgen en de wisselbeker in ontvangst mogen nemen?

Reden genoeg dus om met het hele dorp op zondagmiddag te komen genieten van een mooi kermisweekend.

Gegevens

Datum:
4 juni
Tijd:
2:00 pm - 7:00 pm