Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mrt-Apr 2023: Libretoernooi BC Reek

29 maart - 8 april

Eind maart start de dertiende editie van het libretoernooi van Biljartclub Reek. Zoals altijd vindt het evenement plaats in Het Wapen van Reek. Dit jaar van woensdag 29 maart tot en met vrijdag 8 april. Het is een laagdrempelig toernooi over meerdere dagen en iedereen uit Reek is welkom om mee te doen. Meedoen is belangrijker dan winnen. Om extra deelnemers te trekken, wordt onder meer een aparte damespoule in het leven roepen.

De eerste vrouwen die mee willen doen met het gezellige toernooi, hebben zich al gemeld. Het bestuur hoopt op nog meer animo. “De dames spelen hun wedstrijden onderling”, legt Lambert van Uden uit. “De winnaar van de poule speelt in de kruisfinales mee om de wisselbokaal.”
Waar voorheen alleen inwoners van Reek aan het toernooi mochten meedoen, wordt die regel ook enigszins versoepeld. Mensen die op een of andere manier een sterke band met het dorp hebben, bijvoorbeeld omdat ze hier in het verleden gewoond hebben, kunnen zich ook inschrijven.

Deelnemers van vorige edities hebben reeds een inschrijfformulier ontvangen. Heb je niks gekregen of wil je een keer meedoen met dit gezellige toernooi? Neem dan contact op met Lambert van Uden via 06-21617905. De organisatie juicht nieuwe aanmeldingen van harte toe. Het maakt niet uit of je veel, weinig of geen biljartervaring hebt. Twijfelde je de vorige keer nog? Doe nu dan wel mee aan dit gezellige toernooi. Meedoen is belangrijker dan winnen. Opgeven kan tot en met uiterlijk vrijdag 3 maart, zodat de organisatie daarna een toernooischema kan maken.

Gegevens

Begin:
29 maart
Einde:
8 april