Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het Wapen van Reek presenteert: “Lekker Reeks”

28 mei - 31 mei

Ontspannen genieten van muziek optredens tijdens de Reekse Kermis

Al twee jaar is het zonnig en warm op de laatste zondag in mei, maar helaas een leeg plein voor het Wapen van Reek. Dat zal dit jaar anders zijn. De Kermis komt weer naar het dorp en zal de jeugd zich kunnen vermaken in de botsauto’s, draaimolen of bij de schiettent. Het terras van het Wapen van Reek is geopend en er kan genoten worden van Live Muziek optredens.

Muziekvereniging Semper Crescendo bestaat dit jaar maar liefst 80 jaar en dat willen ze graag laten horen.  Het wordt een optreden waarbij het thema “samen spelen” weer hoog in het vaandel zal staan en de muziekvereniging de kwaliteit van hun orkest zal laten zien. Het beloofd een mooi voorproefje te worden op hun jubileum concert van zaterdag 2 juli.

Ook zal Coverband TOFF diverse sets spelen. Coverband TOFF speelt een mix van de mooiste jaren 60-70 nummers. Voeg daar een paar nieuwere nummers aan toe, een beetje country saus en wat rock ‘n’ roll en het feest is compleet.

Ondertussen zijn  LoisDaniëlle en Maurits hard aan het oefenen voor hun optreden tijdens de kermis op zondagmiddag 29 mei. Ook zij zullen enkele van hun mooiste nummers voor ons spelen. Een goede reden dus om met het hele dorp op zondagmiddag te komen genieten van een mooi kermisweekend.

 

Gegevens

Begin:
28 mei
Einde:
31 mei