Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

28 jan. 2023: Regio-orkest Oost-Brabant

28 januari @ 8:00 pm - 11:00 pm

Het Regio-Orkest Oost-Brabant (ROB) geeft zaterdag 28 januari een groots jubileumconcert in Het Wapen van Reek in Reek. Het orkest sluit daarmee zijn 15e project af. Het concert begint om 20.00 uur. Entreeprijs €5,00 (vanaf 16 jaar; kaarten te bestellen via www.regioorkest.nl).

Projectmatig regionaal muziek maken. Daar staat het Regio-orkest Oost-Brabant voor. Het timmert als projectorkest, met amateurmuzikanten uit regio Oost-Brabant, het Land van Cuijk en het Rijk van Nijmegen, al 15 seizoenen aan de weg om harmoniemuziek in de regio te bevorderen. Dit doet het door amateurmuzikanten een extra gelegenheid en uitdaging te bieden zich muzikaal te ontwikkelen. Het ROB maakt graag de verbinding met andere orkesten uit de regio. Afsluiting is steeds een aantal concerten om de bezoekers te verwennen met prachtige muzikale klanken.

Dit alles, zo ook het 15e project, staat onder bezielende muzikale leiding van Bart van Zutven, tevens initiatiefnemer van het ROB. Op zaterdagavond 28 januari viert het ROB dit jubileum en laat het de bezoekers graag meegenieten van deze mijlpaal. Het ROB brengt een verrassend repertoire met bekende en minder bekende prachtige werken in verschillende muziekstijlen. Tevens zal talent uit het orkest in de spotlight staan. En worden er magistrale klanken ten gehore gebracht door diverse ensembles. Zij laten de veelzijdigheid van de amateur-blaasmuziek horen. Na afloop bestaat de mogelijkheid onder het genot van een drankje met gitaarklanken van straatzanger Chiel bij te praten.

Voorzitter Albert de Vaal van het ROB kijkt uit naar het jubileumconcert: “Ik ben trots op ons 15e project. Dit alles is niet mogelijk zonder onze trouwe toeschouwers, donateurs en sponsoren. Ik bedank hen graag voor hun aanmoediging, vertrouwen en samenwerking. Ook ben ik dankbaar voor de vele geweldige samenwerkingen die we hebben met partner muziekverenigingen uit de regio. Samen muziek maken verbindt! Dat blijkt elke keer opnieuw”.

Meer informatie over het Regio-orkest Oost-Brabant en over het concert van 28 januari is te vinden op: www.regioorkest.nl. Daar kunt u ook kaarten bestellen.

Gegevens

Datum:
28 januari
Tijd:
8:00 pm - 11:00 pm